Harmonogram návštěv Domova pro seniory sv. Jana Pavla II.
4. prosince 2020 Rurika B

Harmonogram návštěv Domova pro seniory sv. Jana Pavla II.

Na základě usnesení vlády ČR č. 1264 ze dne 30.11.2020  a metodiky dostupné zde, budou umožněny návštvy klientů našeho Domova

Celý tým zaměstnanců  již od první vlny epidemie pracuje pod neustálým tlakem všech opatření, které jsou v zájmu ochrany zdraví našich klientů. Proto budeme i při rozvolňování  návštěv velmi obezřetní, aby tak naše půlroční úsilí nepřišlo naprázdno a nadále jsme ochránili Vaše blízké a ty, kteří o ně pečují.

Návštěvy klientů jsou povoleny od 7.12.2020 a to za následujících podmínek:

• Každý klient může mít jednu návštěvu týdně
  • Návštěvy budou probíhat ve venkovních prostorách (v altánu), které budou k provedení návštěvy vhodně upraveny zateplením a výhřevem, a to v určený a předem dohodnutý čas.
  • Návštěva se bude moci uskutečnit pouze pokud návštěvník doloží výsledek testu RT PCR vyšetření nebo POC testu na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem ne starší než 48hodin nebo potvrzení o prodělaném onemocnění COVID 19 v posledních 90 dnech. Pokud nebudou tato potvrzení doložena je návštěvník povinen podrobit se antigennímu testu na místě a návštěva se může uskutečnit po potvrzení negativního výsledku.
  • Každý návštěvník vyplní čestné prohlášení
  • V průběhu pobytu návštěvníka v prostorách a na pozemku Domova, je povinen dodržovat doporučená režimová opatření, používat po celou dobu návštěvy osobní ochranné pomůcky dýchacích cest, a to minimálně respirátor třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu, jinak nebude návštěva umožněna